Informasjon uke 1 og uke 2

Vi starter det nye året med nye og omfattende koronatiltak. Skolen er på rødt nivå

Til alle foresatte ved Gausdal vgs.

Godt nytt år til dere alle! Vi starter det nye årDame med munnbind som spriter hendene - Klikk for stort bildeDame med munnbind som spriter hendene Mostphotos et med nye og omfattende koronatiltak. I går kveld bestemte regjeringen at alle landets videregående skoler skulle gå i rød beredskap. 
Ved Gausdal vgs. har vi laget et plan ut i fra helsemyndighetenes trafikklysmodell. På rødt nivå har vi følgende retningslinjer:

Rødt nivå 
1. Ingen syke skal møte på skolen
2. God hygiene og forsterket renhold
3. Kontaktreduserende tiltak:
Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
Ansatte bør komme til klasserommet
Tilstrebe en meters avstand mellom elever/ansatte
Unngå trengsel og store samlinger
Holde avstand i pauser/friminutt og unngå kontakt mellom ulike kohorter*
I videregående skoler blandes elevene i ulike fag og det er derfor ikke mulig å innføre kohorter. Det er følgelig særlig viktig at de øvrige
smitteverntiltakene gjennomføres.
Kjøre alternativ undervisning på Teams for halvparten av elevene etter egen plan. 
Vi har bestemt at vi deler denne perioden inn i to slik at vg 1 og 2 IKT-SK er fysisk på skolen fra onsdag den 6.januar til og med mandag den 11. januar. Så har de digital undervisning på Teams fra tirsdag den 12.januar ut uke 2. Det vil si at de har digital undervisning tirsdag 6. januar, altså i morgen, og fra tirsdag neste uke. 
Vg 2 og vg 3, unntatt 2 IKT-SK, skal ha fysisk oppmøte på skolen tirsdag den 5. januar. Digital undervisning fra onsdag 6.januar til og med mandag 11. januar. Fysisk oppmøte på skolen fra tirsdag den 12. januar og ut uke 2. 1ITM skal være fysisk på skolen i hele perioden

Vi oppfordrer alle til å være ekstra påpasselige med smittevernsreglene som gjelder, så håper vi at vi kan ha normale skoledager etter denne perioden. 

Mvh
Erland Sandvik
Rektor

Til toppen