Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

ITSK utdanning

IT med studiekompetanse, (ITSK) videreføres i ny modell høsten 2021

Innlandstrafikk

Fra 8. januar stenges framdøra på enda flere linjer. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Dame med munnbind som spriter hendene

Vi starter det nye året med nye og omfattende koronatiltak. Skolen er på rødt nivå

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?