Faktura for elev-PC

Faktura på egenandelen for elev-PC skoleåret 2021/2022 er sendt ut.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Velkommen til skolestart!

Mandag 16. august kl. 08:00 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.