Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

David til finalen i Abelkonkurransen

David, som går 3. klasse IKT med studiekompetanse, er eneste elev fra Innlandet som har kvalifisert seg til finalen.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Til alle elever ved Gausdal vgs PdC

Helsemyndighetene anbefaler sterkt at alle elever og ansatte i skolen tester seg før skolen starter igjen etter nyttår.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.