Hilsen fra rektor

Se fremover, snakk åpent, handle vennlig.

Pierre de Coubertin sitt motto var; se fremover, snakk åpnet, handle vennlig. Vi som skole ønsker at elevene våre skal etterkomme disse verdiene. Se fremover, la fortid være fortid og se på fremtidens muligheter. Snakk åpent, tør å være deg selv, si hva du mener, vis mot og vi respekterer deg for den du er. Handle vennlig, gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg. Hjelp dine medelever til mestring.

Målet for skolen er at vi sammen skal skape vår identitet og tilhørighet. Sammen skal vi gjøre vårt ytterste for at elevene skal mestre, skape og lære i et fellesskap. Du er hjertelig velkommen til å skape din framtid ved Gausdal videregående skole - Pierre de Coubertin!

Erland Sandvik

Sist oppdatert 09.08.2017