Gausdal folkebibliotek benyttes som skolebibliotek for våre elever.

Søk i bibliotekets katalog

Biblioteket åpnet i nye og flotte lokaler i Gausdal Arena i 2012, og ligger nå derfor samlet under samme tak som Gausdal vgs Pierre de Coubertin, Frivilligsentralen, Kulturskolen og Ungdomsklubben.

På biblioteket får du låne bøker, lydbøker, tidsskrifter, filmer og musikk. Biblioteket har to pc-er med internett til bruk for publikum, trådløst nett for bruk av egen laptop, mange sitteplasser og tre studieceller/grupperom. Elever møtes også gjerne på biblioteket for å spille sjakk eller lese aviser fra den rikholdige aviskroken.

Spør gjerne de ansatt på biblioteket om tips og anbefalinger. Biblioteket låner også inn materiale fra andre bibliotek.

• Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10 - 18
  • Onsdag kl. 10 - 19
  • Fredag kl. 10 - 16

Biblioteksjef: Arne Juel Vangen