Medier og kommunikasjon

Liker du å arbeide med tekst, lyd eller bilde? Er du interessert i informasjonsteknologi og digitale medier?

Ut i jobb eller videre studier

Medier og kommunikasjon passer både for deg som vil studere videre og for deg som vil ut i arbeidslivet. Hovedmålet for programfagene Mediekommunikasjon, Mediedesign og medieuttrykk og Medieproduksjon er å gi deg kunnskap innen de fleste fagområdene i mediebransjen. Dette gjør vi gjennom å kombinere teoriundervisning med praktisk læring. Du får jobbe med profesjonelt utstyr både innen lyd, film, foto, grafisk design og web, slik at overgangen til videre studier eller jobb blir så smidig som mulig.

Eksempler på hva du kan bli:

• Fotograf
  • Mediegrafiker
  • Mediedesigner

Aktuelle arbeidssteder er innen:

• Trykksakproduksjon, webdesign eller multimedieproduksjon
  • TV-grafikk eller formgiving for digital kommunikasjon
  • Reklamebransjen eller forlagsvirksomhet
  • Pressen eller fotobransjen

Skolens tilbud etter Vg1:

Skolens tilbud etter Vg2:

Sist oppdatert 18.05.2016