Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til nytt skoleår!

Hjertelig velkommen til skolestart!

Vi ønsker alle nye og gamle elever ved Gausdal videregående skole Pierre de Coubertin velkommen til skolestart mandag den 19.august kl. 08:15

PC

Lærebøker

Som elev i videregående opplæring får du låne de lærebøkene du trenger i forbindelse med opplæringen. Alle bøker som ikke er levert tilbake til skolen innen siste skoledag i juni, må erstattes av elev/foresatt. For at du skal få utlevert lærebøker må du ha med deg undertegnet returskjema. Dette finner du nederst på denne siden, eller du får det utdelt første skoledag. Les mer om reglementet for lærebøker.

Skoleskyss

Alle elever i videregående skole som trenger skoleskyss til og fra skolen må hvert år søke om dette. Alle søknader om skoleskyss for videregående skole må legges inn av elevene selv via «MinSkyss» som er en nettbasert løsning. Det er viktig at elevene selv følger med på status for søknaden sin. Les mer om skoleskyss i videregående skole.

Lån og stipend

Alle elever i videregående skole kan søke lån og stipend i Statens lånekasse for utdanning, men det er Lånekassen som avgjør om du er gyldig søker. Informasjon om vilkår og frister finner du på Lånekassens nettsider.

Skolebevis/elevkort

Alle elever skal benytte PocketID, skolebevis på mobilen. Appen lastes ned i App Store eller Google Play. Mer informasjon vil bli gitt første skoleuke. Les mer om PocketID.

Regler og rutiner

Lurer du på noe angående fraværs- og ordensreglementet og hvilke rettigheter og plikter du har som elev i videregående skole? Her kan du lese mer om de regler og rutiner som gjelder ved Gausdal videregående skole.

Elevtjeneste og PPT

Trenger du noen å snakke med om utfordringer i skolehverdagen? Skolen har flere rådgiverne som kan hjelpe deg. Rådgiverne har taushetsplikt. Les mer om skolens elevtjeneste og PPT.

Sist oppdatert 16.08.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering